Scholen schoonmaken in Groningen

In alle drukte is de schoonmaak soms een logistieke uitdaging. Onze professionele schoonmakers gaan georganiseerd en goedgehumeurd te werk. Wij zijn ervaren en weten ons te voegen naar de specifieke behoeften van het betreffende pand.

Schoonmaak van je instelling regelen

Een hygiënische en opgeruimde omgeving is veiliger en gezonder voor de vele mensen die er rondlopen. Onze professionele schoonmakers luisteren naar je wensen. Wij staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Oog voor detail én het milieu. Wil je bovendien bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt, dan zijn wij het schoonmaakbedrijf dat je zoekt.

Wat is ons tarief?

Uurtarief: va. 28 euro exclusief btw.
Reiskosten: buiten Groningen 0,20 per km

Sociaal Schoonmaken heeft een sociale missie: mensen met afstand tot de arbeidsmarkt helpen aan een baan. Zij krijgen bij ons een marktconform salaris met goede voorwaarden.

Wij zijn zeer tevreden. Er wordt vakkundig schoongemaakt, de omgang is prettig en het team denkt graag mee in oplossingen. De toegankelijke benadering en flexibele houding worden zeer gewaardeerd.

Stichting De Lage Kamp-

Heel fijn dat ons studentenhuis netjes en fris blijft. In een studentenhuis vaak de ervaring dat het snel heel vies wordt, maar dankzij de schoonmaakservice die elke keer grondig alles even aanpakt is het veel fijner wonen. Ook is onze schoonmaakster altijd heel vriendelijk en ze geeft ons tips mee als we iets tegenkomen in onze eigen kamers wat bijna niet meer schoon te krijgen lijkt. Top service!

StudentenWoning aan de Nieuwe Ebbingestraat

Vraag gratis een offerte aan

Bel of vul online het formulier in voor een vrijblijvende offerte. We komen altijd langs (tijdens kantooruren) om kennis te maken en de opdracht die je voor ogen hebt te bekijken en te bespreken. Bij kleine aanvragen kunnen we al snel een indicatie van de kosten geven, bij grotere of meerdere aanvragen duurt dit iets langer.

  ParticulierZakelijk

  Ruimte om een foto te uploaden:
  Ruimte om een foto te uploaden:
  Ruimte om een foto te uploaden:

  Zij gingen je onder anderen voor

  Contact opnemen

  Direct een afspraak maken, benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw schoonmaakvraagstuk of een andere vraag? Vul onderstaand formulier in, stuur een e-mail naar info@sociaalschoonmaken.nl of bel 06 25 065 200, dan helpen we je verder.

   Zelf aan het werk

   Iedereen heeft de potentie mee te doen op de arbeidsmarkt. Wij maken er werk van.

   Zowel ons schoonmaakbedrijf als ons klusbedrijf bestaat uit professionals en bevlogen mensen die graag willen werken, maar vaak de kans niet krijgen. Met de nodige training, opleiding en werkervaring ontwikkelen zij zich tot vaklui.

   Uitblinken in kwaliteit, service en betrokkenheid. Dat is waar het bij ons om draait.

   Schoonmaken en klussen onder één dak

   Wist je dat Sociaal Schoonmaken en Sociaal Klussen zusjes zijn? Dit betekent dat we als één aannemer te werk kunnen gaan, als je bijvoorbeeld naast schoonmaakdiensten ook wat uitgestelde klusjes hebt liggen die je graag gedaan wilt hebben. Zo heb jij altijd contact met dezelfde persoon en kunnen wij door de korte lijntjes efficiënt samenwerken.